Ten Darperweg 94
7983 KP Wapse
T: 0521 - 55 14 70

Nieuws

Open dag 24 juni 2023

Op 24 juni 2023 organiseren wij van 11:00 uur tot 16:00 uur een open dag in verband met ons 40-jarig jubileum. U bent van harte uitgenodigd om dit jubileum met ons te komen vieren. (klik op de uitnodiging om te... Lees verder »

BIM-modelleur Ruben van Kampen

Ruben van Kampen geeft hier een inkijk achter de schermen van een regulier... Lees verder »

Restauratie en verbouw woonboerderij Diever

In Diever zijn wij medio 2021 bezig met de verbouw en restauratie van een woonboerderij. De boerderij wordt gemoderniseerd met behoud van oorspronkelijke elementen, zoals de schouw en de prachtige oude tegeltjes. Zo blijft de antieke uitstraling van... Lees verder »

Hoeveplan – voltooid

De bouw van het laatste blok van het project Hoeveplan in Wapse is ruim een jaar geleden gestart en is nu voltooid. Het ‘Hoeveplan’ bestaat uit vier blokken; de boerderij en drie blokken met de uiterlijke kenmerken van traditionele... Lees verder »

Lage BTW tarief voor verbouw

Het lage BTW tarief is op 1 januari 2019 verhoogd van 6 naar 9%. Voor een verbouwing geldt dit lage tarief voor de volgende werkzaamheden (dus niet voor het materiaal, alleen voor de arbeid)... Lees verder »

Ondernemersbeurs was een succes!

Op zaterdag 3 en zondag 4 november 2018 stond Bouwbedrijf van Kampen met meer dan 100 andere bedrijven op de Beurs Ondernemend Westerveld, die in het Huis van Weldadigheid te Frederiksoord werd gehouden. Het aantal bezoekers overtrof de... Lees verder »

Vanaf heden: bouwtekeningen in 3D

Hoe gaat uw bouwplan eruit zien? Om een platte bouwtekening te visualiseren bieden wij nu de mogelijkheid om deze in 3D te laten uitvoeren. Zo krijgt u direct een goed beeld van hoe uw bouwplan er in werkelijkheid uit kan gaan... Lees verder »

Open dag fam. Oenema succes

De open dag die wij op zaterdag 27 september j.l. hebben georganiseerd vanwege de nieuwbouw van de ligboxenstal familie Oenema in Wapse was een groot succes. Deze dag is door ruim 800 belangstellenden bezocht. Er waren ruim 21 standhouders... Lees verder »

Geen bouwvergunning meer nodig

De Rijksoverheid heeft bekend gemaakt dat het vanaf 1 november 2014 niet meer nodig is om voor kleine verbouwingen, zoals het plaatsen van een dakkapel, een bouwvergunning aan te vragen. Dit geldt voor alle... Lees verder »

Open dag familie Oenema

Vanwege de bouw van een nieuwe ligboxenstal voor 140 melkkoeien, houdt de familie Oenema uit Wapse op 27 september 2014 een open dag. Op die dag willen zij aan familie, vrienden en deelnemende bedrijven het resultaat laten zien van de recente... Lees verder »