Ten Darperweg 94
7983 KP Wapse
T: 0521 - 55 14 70

Agrarische bouw

Wilt u als agrariër een nieuwe stal laten bouwen of een bestaande stal verbouwen?  Bouwbedrijf van Kampen heeft een ruime ervaring met de agrarische bouw en helpt u graag op weg met een deskundig advies op maat.

Van stalontwerp tot ligboxenstal

Welk type stal is voor uw bedrijf het meest geschikt? Wij geven u graag advies en verwerken dat tot een passend stalontwerp. Om een platte bouwtekening te visualiseren bieden wij u de mogelijkheid om deze in 3D tekening te laten uitvoeren. Maar u kunt ook altijd met uw eigen bouwtekening bij ons komen, dan zorgen wij voor de uitvoering ervan. Verder helpen wij u bij de verschillende vergunningaanvragen. Zo kunnen wij samen zorgeloos met uw bouwproject beginnen. Bijvoorbeeld een nieuwe ligboxenstal.

Nieuwste ontwikkelingen

In de agrarische bouw verandert er veel. Wij streven er daarom naar om continu op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de sector, zoals op het gebied van stalinrichting en ventilatie. Daarom werken wij veel samen met vaste specialisten en onderaannemers uit de agrarische bouwsector. Kijk bij onze projecten voor meer informatie.