Ten Darperweg 94
7983 KP Wapse
T: 0521 - 55 14 70

Nieuws

Bouw Boerderij Hoeveplan gestart

De bouw van het laatste blok van het project “Hoeveplan” in Wapse is gestart. Bij projecten vindt u meer informatie, evenals de... Lees verder »

BouwGarant Keurmerk

U bouwt zeker met Bouwgarant, U bouwt zeker met Bouwbedrijf J. van Kampen. Wij zijn vanaf heden een BouwGarant aannemer. Dat betekent dat u bij ons kunt rekenen op: Juiste diploma's & verzekeringen Uitgebreide klachtregeling Duidelijke... Lees verder »

Ondernemersbeurs was een succes!

Op zaterdag 7 november stond Bouwbedrijf van Kampen met meer dan 100 andere bedrijven op de Beurs Ondernemend Westerveld, die in het gemeentehuis te Diever werd gehouden. Het aantal bezoekers overtrof de verwachtingen. Groene emmer met logo De... Lees verder »

Vanaf heden: bouwtekeningen in 3D

Hoe gaat uw bouwplan eruit zien? Om een platte bouwtekening te visualiseren bieden wij nu de mogelijkheid om deze in 3D te laten uitvoeren. Zo krijgt u direct een goed beeld van hoe uw bouwplan er in werkelijkheid uit kan gaan... Lees verder »

Verbouwplannen? Tot 1 juli 6% BTW

De regeling betreffende 6% BTW op arbeid bij een verbouwing nadert zijn einde. Maak dus snel vrijblijvend een afspraak met ons via 0521-551470 of via... Lees verder »

Sfeervol Diever

Zaterdag 15 december j.l. namen wij deel aan Sfeervol Diever. Wij stonden in de winkel van installatiebedrijf Sjabbens. Hier was de mogelijkheid om een houten vogelhuisje te maken waarin een pindakaaspot hangt. Deze mogelijkheid werd volop benut,... Lees verder »
opening ligboxenstal fam.Oenema

Open dag fam. Oenema succes

De open dag die wij op zaterdag 27 september j.l. hebben georganiseerd vanwege de nieuwbouw van de ligboxenstal familie Oenema in Wapse was een groot succes. Deze dag is door ruim 800 belangstellenden bezocht. Er waren ruim 21 standhouders... Lees verder »

Geen bouwvergunning meer nodig

De Rijksoverheid heeft bekend gemaakt dat het vanaf 1 november 2014 niet meer nodig is om voor kleine verbouwingen, zoals het plaatsen van een dakkapel, een bouwvergunning aan te vragen. Dit geldt voor alle... Lees verder »
Ligboxenstal familie Oenema

Open dag familie Oenema

Vanwege de bouw van een nieuwe ligboxenstal voor 140 melkkoeien, houdt de familie Oenema uit Wapse op 27 september 2014 een open dag. Op die dag willen zij aan familie, vrienden en deelnemende bedrijven het resultaat laten zien van de recente... Lees verder »
Pagina 1 van 212